Fashion

9 Ιαν 2016

θες να γίνεις φυσική καστανόξανθη;






Τα φυσικά καστανόξανθα χρώματα στα μαλλιά όχι μόνο είναι στην μόδα, αλλά θεωρώ ότι είναι μακράν το πιο ωραίο και γλυκό χρώμα στα μαλλιά.













Χρόνια προσπαθούσα να καταφέρω αυτό το καστανόξανθο του σέρφερ, αλλά έπεφτα πάντα σε λάθος κομμωτές με αποτέλεσμα να μου κάνουν πάντα αυτές τις σιχαμερές ανταύγειες που δίνουν το αποτέλεσμα της ρίγας, κοινώς έμοιαζα με καμηλοπάρδαλη. Μέχρι που έκανα έρευνα και πήρα σβάρνα τα καλύτερα κομμωτήρια, ανακατεύτηκα με τα profile διάσημων Αμερικάνων κομμωτών του είδους και...πήρα μια ιδέα. Αν από σκούρα καστανή θες να γίνεις καστανόξανθη, δεν χρειάζεται να κάνεις ανταύγειες. Δηλαδή μπορείς, άπλα θα έχεις ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα που εμείς δεν το θέλουμε στην προκειμένη. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές που μπορούν να σε κάνουν να μοιάζεις με κοριτσάκι που παίζει στην άμμο, ανάλογα με το πόσο ξανθό ή σκούρο αποτέλεσμα θες.

Balayage: Είναι η τεχνική κατά την οποία η κομμώτρια βάφει τα μαλλιά σου με ειδική βαφή που οξειδώνεται, ζωγραφίζοντας στην ουσία ξανοίγματα στο κεφάλι σου. Το αποτέλεσμα που έχεις στο τέλος είναι σκούρα ρίζα, ανοιχτές άκρες αλλά με πολύ ομοιόμορφο τρόπο, καμία σχέση με το ombre που είναι ξεπερασμένο. Στο instagram μπορείς να δεις καλύτερα αυτήν την τεχνική στο προφίλ @lisalovesbalayage.

Ξανοίγματα: Ψιλομοιάζει σαν διαδικασία με το balayage, αλλά το αποτέλεσμα που έχεις είναι να φωτίσεις το χρώμα σου και το πρόσωπό σου σε κάποια σημεία. Μην περιμένεις να δεις ξανθές άκρες, απλά σε κάποια σημεία των μαλλιών σου θα είναι έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτά.



Διαφάνειες: Είναι κάτι σαν ανταύγειες με αλουμινόχαρτα, απλά ο κομμωτής παίρνει πιο πλατιές τούφες από κάθε σειρά του κεφαλιού διάσπαρτα σε όλο το κεφάλι.


Ανταύγειες: Έαν θες να γίνεις εντελώς ξανθιά, τότε ναι θα στο πρότεινα να γεμίσεις όλο το κεφάλι με αλουμινόχαρτα και να έχεις αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα της jennifer Anniston. 

Baby lights: Λίγες ανταύγειες στο στεφάνι του κεφαλιού ίσα ίσα να δείξεις ότι γύρισες από διακοπές. Αυτό θα πρότεινα εάν είχατε ήδη πολύ ανοιχτή βάση. 

Τι χρώμα όμως να προτιμήσω έαν έχω σκούρα καστανή βάση? Οι ειδικοί μου είπαν ότι οι 
χρυσαφένιες και καραμελέ αποχρώσεις ταιριάζουν στις σταρένιες επιδερμίδες. Οι χάλκινες ταιριάζουν στις πιο σκούρες και οι σαντρέ ταιριάζουν στις πιο λευκές επιδερμίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.