Fashion

27 Ιαν 2016

Συσφικτική μάσκα προσώπου στο σπίτι


Καθώς μεγαλώνουμε θα πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο την επιδερμίδα μας και ειδικά το πρόσωπο μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την κρεμά ημέρας και νυχτός απαραίτητα και μία φορά την εβδομάδα να κάνουμε μια μάσκα προσώπου. Υπάρχουν μάσκες για κάθε τύπο επιδερμίδας και για κάθε ηλικία. Το Welovewomen σας προτείνει  μια συσφικτική μάσκα προσώπου την οποία μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι. 





Επιλέγουμε όσο το δυνατόν καλύτερη σύσταση- ποιότητα με το λιγότερο κόστος. Δείτε παρακάτω τα υλικά για την μάσκα και αναλυτικά όλη την διαδικασία.

ΥΛΙΚΆ : 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι και 1 κρύο ασπράδι αυγού

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε σε ένα μπολ τα υλικά μας και χτυπάμε πολύ καλά το ασπράδι μαζί με το αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή μάσκα. Απλώνουμε με το χέρι μας τη μάσκα στο πρόσωπο μας και στο λαιμό και αφήνουμε να δράσει για 15 – 20 λεπτά.
Η μάσκα όσο περνάνε τα λεπτά θα σφίγγει, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας ανησυχήσει. Στην συνεχεία ξεπλένουμε πάρα πολύ καλά τη μάσκα με χλιαρό νερό και περάστε στο πρόσωπο μια ενυδατική κρέμα.

SOS : Αν περισσέψει μάσκα την πετάτε και προσέξτε να ξεπλύνετε το πρόσωπο σας πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.