Fashion

17 Ιαν 2016

΄Οταν δεν σηκώνεται η...Σημαία




Τι γίνεται όταν δεν υψώνεται η..."Σημαία" ?
Και όταν λέμε σημαία εννοούμε την σημαία που έχει ο κάθε άντρας για την απόδειξη του αντρικού του γόητρου...if you know what i mean.






Κατ'αρχήν είμαι σίγουρη ότι έχει συμβεί στις περισσότερες από μας είτε στην πρώτη σας επαφή μαζί του, είτε στην πορεία της σχέσης σας. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, κατά 79,9% είναι ψυχολογικό το θέμα. Το άλλο 21% μοιράζεται ανάμεσα σε ηλικιακούς παράγοντες ή χρήση κάποιων φαρμάκων ή αναβολικών. Έχετε πάει για ποτάκι, έχεις ντυθεί sexy, αυτός φαίνεται αναψοκοκκινισμένος και εσύ χαίρεσαι. Δεν κρατιέστε και οι δύο να πληρώσετε για να πάτε σπίτι. Και μόλις ξαπλώνετε, ο ''ζυμαρούλης'' δεν ξυπνάει. Πέφτει μια αμηχανία και παγώνουν όλα γύρω σας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι πάντα είναι μήπως φταις εσύ.
Εαν φταις σε κάτι γλυκιά μου είναι μόνο το ότι σκέφτεσαι! Η ατάκα που λέει συνήθως είναι "Πρώτη φορά μου συμβαίνει..."και εκείνη την ώρα θέλετε και οι δύο να ανοίξει η γη να σας καταπιεί. Εσύ (λογικά από ευγένεια) προσπαθείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Μην το κάνεις καλή μου, τον φέρνεις σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Προσπάθησε να το χειριστείς σαν να μην συμβαίνει τίποτα και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην αρχίσεις να λες ατάκες τύπου "μήπως φταίω εγώ" "τι έκανα που σε ξενέρωσε'', "θες να το πάρουμε από την αρχή". Δείξε cool, παρ'τον μια αγκαλιά (αλλά όχι με ύφος "δεν πειράζει καημενούλη μου" και νιώσει ακόμα χειρότερα). Ο τύπος μπορεί να το περίμενε καιρό και μόλις έφτασε η ώρα της κρίσης να μπλόκαρε. Η μπορεί να ξεκίνησες εσύ πιο "επιθετικά" από ότι περίμενε και να τον ξάφνιασες. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι δεν σε γουστάρει (εκτός και αν πήγες στο ραντεβού αξύριστη και είχες να πλυθείς από την καθαρά Δευτέρα).
Εαν πάλι είστε καιρό μαζί ή είστε παντρεμένοι, μην βάλεις στο νου σου ότι σε βαρέθηκε ή ότι σε κερατώνει. Πολλές φορές το stress, η δουλειά, οι μαζικές απολύσεις στο γραφείο, είναι αρκετά δυνατοί λόγοι για να μειώσουν την libido ενός άντρα. Καμιά φορά η υπερβολική προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε sexy κλίμα, τον κάνουν να σφίγγεται και να μην μπορεί να αποδώσει την κατάλληλη στιγμή. Για παράδειγμα, έχετε επέτειο, του έχεις μαγειρέψει το αγαπημένο του φαγητό, έχεις δώσει μια μικρή περιουσία για εσώρουχα, έχεις γεμίσει την μπανιέρα με αιθέρια έλαια, έχεις γεμίσει το υπνοδωμάτιο με κεριά και ροδοπέταλα και μόλις φτάσετε στο γλυκό, αυτός θέλει τόσο πολύ να σου "πετάξει τα μάτια και να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη" αλλά τον μπλοκάρει το γεγονός ότι ΠΡΈΠΕΙ.
Γενικά όσο πιο αυθόρμητο είναι τόσο πιο διεγερτικά λειτουργεί και για τις δυο πλευρές. Εαν αυτή η κατάσταση βλέπεις ότι συνεχίζεται για καιρό ενώ αυτός όλες τις άλλες ώρες της ημέρας σε αγκαλιάζει, σε φιλάει και σου λέει πόσο σε αγαπάει τότε σε μια άσχετη στιγμή συζήτησε το μαζί του με όσο πιο κομψό τρόπο μπορείς και επισκεφθείτε έναν γιατρό. Εάν πάλι αυτός βλέπεις ότι αδιαφορεί για σένα ή ακόμα χειρότερα σε κατηγορεί γι'αυτό , τότε κρύψε το βάζο της γιαγιάς που είναι οικογενειακό κειμήλιο και γενικά ότι έχεις μεγάλης αξίας και συζήτα το πάλι (προσπαθώντας να μην του πετάξεις πρώτη το τασάκι στο κεφάλι). Να θυμάσαι ότι με συζήτηση και αγάπη όλα λύνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.