Fashion

6 Δεκ 2015

Christmas in a relationship vs Single


Οι γιορτές είναι πιο ωραίες όταν έχεις γύρω σου κόσμο που αγαπάς, που σε κάνει να γελάς και που σε νοιάζεται. Δεν έχει σημασία αν ο κόσμος αυτός είναι η σχέση σου, οι φίλοι σου, η οικογένεια σου. Καλώς ή κακώς έτσι μας το πλασάρανε στις ταινίες ή έτσι μας το δείξανε όταν ήμασταν παιδιά. Χριστούγεννα σημαίνει στολισμός, δεντράκι, λαμπάκια, άφθονο φαΐ και ποτό, φασαρία, γέλια, παιδιά τριγύρω, καλούς φίλους , οικογένεια, αγκαλιές και ζεστασιά . Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από όσους διαβάζουν αυτό το άρθρο τους λείπουν κάποια από τα στοιχεία που ανέφερα για να συμπληρωθεί το πάζλ των ευτυχισμένων Χριστουγέννων.


SINGLE DURING CHRISTMAS

Αυτό δεν σε κάνει όμως δυστυχισμένο άνθρωπο, ούτε μελαγχολικό. Κάποιοι δεν έχουν το δεντράκι, κάποιοι δεν έχουν το φαΐ και άλλοι δεν έχουν τους δικούς τους ανθρώπους μαζί. Χριστούγεννα σημαίνει χαρά και παιδικότητα, γι'αυτό γίνε και εσύ παιδί και ζηστο όσο πιο απλά και όμορφα μπορείς! Κάποιοι από μας είναι σε σχέση και θα το βιώσουν αλλιώς, κάποιοι μόλις χώρισαν, κάποιοι έχουν παιδιά και έξοδα και κάποιοι είναι ελεύθεροι φοιτητές που περιμένουν να πάνε στην πατρίδα τους.

Single
1)Να τριγυρνάς από το πρωί της παραμονής στα καφέ μπαρ του κέντρου με το παρεακι σου και να πίνετε σφηνάκια, υποβρυχια και να περνάτε ωραία.
2)Διακοπές με την παρέα σου στον Άγιο Αθανάσιο (η Χαλκιδική του χειμώνα) ή στην Αράχοβα (η Μύκονος του χειμώνα) .
3)Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα βγεις... Ίσως και να μην περάσεις τόσο καλά ,γιατί θα έχει πολύ κόσμο και πιτσιρίκια έξω, άλλα θα βγεις, θα πιεις, θα φλερτάρεις.
4)Δεν χρειάζεται να σπάσεις το κεφάλι σου και να αγχωθείς για το τι δώρο θα του πάρεις.
5)Να πας για ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά για να είσαι όμορφη στο ρεβεγιόν.
6)Να βλέπεις Χριστουγεννιάτικες ταινίες κάτω από το πάπλωμα παρέα με το τοστ στο κρεβάτι.

Relationship
1)Να τριγυρνάς όλο το πρωί της παραμονής για να κάνεις τα τελευταία ψώνια, μην ξεχάσεις να περάσεις από τον Κοσμά (γνωστό παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης) να πάρεις κάστανα για την γαλοπούλα.
2)Διακοπές στα Ζαγοροχώρια ή στο Bansko με ζευγάρια.
3)Είστε μαζεμένοι σπίτι ζευγάρια, έχετε στρώσει χαρτάκι, και σας πάει μέχρι το πρωί...
4)Έχεις αγχωθεί ήδη για το τι δώρο να του πάρεις.
5)Να πας στον Βασιλόπουλο να πάρεις και του πουλιού το γάλα γιατί είσαι η οικοδέσποινα του ρεβεγιόν.
6)Να προσπαθείς να δεις την αγαπημένη σου Χριστουγεννιάτικη ταινία, άλλα να μην μπορείς γιατί δεν σε αφήνει ο φίλος σου,γιατί έριξε το γάλα στο κρεβάτι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.