Fashion

23 Νοε 2015

Γιατι οι αντρες ερωτευονται τις bitch???


Το να είσαι bitch δεν σημαίνει ότι είσαι κακιά. Σημαίνει ότι διεκδικείς αυτά που θέλεις και λειτουργείς με γνώμονα τον εαυτό σου, την προσωπική σου ευτυχία και την προσωπική σου εξέλιξη σαν άνθρωπος.
Μην μπερδεύεις την bitch με την κακόψυχη που πατάει επί πτωμάτων. Κακά τα ψέματα είστε πολλές εκεί έξω που

είχατε σχέση με κάποιον για χρόνια, προσπαθούσατε να γίνεστε όλο και καλύτερη, ο κόσμος σας περιστρεφόταν γύρω του, ώσπου μια μέρα σας άφησε για κάποια άλλη, την παντρεύτηκε και έγινε και σκυλάκι της. Και αναρωτιέστε τι παραπάνω είχε αυτή από σας? Η απάντηση είναι μία: αγαπούσε τον εαυτό της και διεκδικούσε αυτά που ήθελε. Τι στοιχεία έχουν οι bitch λοιπόν και δεν χάνουν ποτέ? Καμιά φορά λένε ότι bitch γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Εμείς θα σου πούμε δύο τρία μυστικά για να είσαι winner στις σχέσεις σου με τους άντρες.

Πολλές γυναίκες, όταν γνωρίζουν κάποιον και ερωτεύονται επικεντρώνονται στο πως να μοιάζουν στο πρότυπο που έχει αυτός στο μυαλό του, με αποτέλεσμα να αλλάζουν συνήθειες, απόψεις, ακόμη και το ντύσιμο για να τον ικανοποιήσουν. ΛΑΘΟΣ! Σαφώς και πρέπει να βελτιώνεσαι σε μία σχέση, αλλά θυμήσου ότι σε διάλεξε για αυτό που είσαι, οπότε εσύ θα κρίνεις τι πρέπει να βελτιώσεις και τι όχι. Από την άλλη μεριά, για κάθε τι που σου ζητάει αυτός και εσύ το κάνεις μετά από λίγο καιρό θα αρχίσει να γίνεται παιχνίδι εξουσίας μέχρι να γίνεις απολύτως κεκτημένο του. Εάν θες να είσαι κεκτημένο και όχι σύντροφος, συνέχισε έτσι καλά το πας.

Όπως έχει πει και η Sherry Argov στο ομώνυμο βιβλίο της "why men love bitches", εάν πάντοτε η γάτα κυνηγούσε το ποντίκι, τώρα ήρθε η ώρα το ποντίκι να κυνηγήσει την γάτα. Η Sherry εννοεί ότι πρέπει να τον κάνεις να ανησυχεί αυτός εάν σου αρέσουν αυτά που κάνει και εάν είναι αρκετός για σένα. Δεν πρέπει να σε έχει δεδομένη, πρέπει να του είσαι τόσο απαραίτητη ώστε να φοβάται μην σε χάσει και να το κάνει πράξεις. Κανένας άντρας δεν θέλει να έχει μια αδύναμη γυναίκα δίπλα του, μπορεί να φαίνονται δυνατοί αλλά μαζί μας γίνονται παιδιά, οπότε θέλουν μια γυναίκα για τα δύσκολα. Γι'αυτό λοιπόν άσε την δουλειά, τις φίλες και τα χόμπι σου να σε κρατάνε τόσο όσο πρέπει μακριά του, για να του λείπεις και να αισθάνεται ότι δεν κρέμεσαι από αυτόν. Είναι σημαντικό όχι μόνο να φαίνεσαι, αλλά να είσαι σημαντική στα μάτια του κάνοντάς τον να πιστέψει πως αν φύγεις θα αλλάξει η ζωή του προς το χειρότερο.

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν κάποια που να βάζει την ζωή τους σε τάξη και μπορούν να στηριχτούν επάνω της. Θα του λες ξεκάθαρα τι σε ενοχλεί, χωρίς υστερίες και φωνές! Το ναι και το όχι σου δεν πρέπει να τα ακυρώνεις, αυτό είναι κανόνας.
Τέλος, θα χαμογελάς! Ότι θες θα το διεκδικείς πάντα με χαμόγελο και τσαχπινιά! Με την γκρίνια και την μιζέρια γίνεσαι ενοχλητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.