Fashion

25 Νοε 2015

Τι 20, τι 30, τι 40!!!


Βάλε τις σωστές κρέμες για να παραμείνεις νέα για πάντα.
Εάν θες να μαντέψεις την ηλικία μιας γυναίκας μπορείς να το κάνεις δίνοντας προσοχή στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια της. Και επειδή στα 20 δεν σε πολυνοιάζει αυτό, γιατί ακόμα
έχεις να αντιμετωπίσεις την ακμή ή απλά δεν σε απασχολεί γιατί δεν έχεις και κάνα ιδιαίτερο θέμα, στα 25 πιστεψέ με ότι θα αρχίσει να σε νοιάζει. Θες γιατί το 25 είναι κομβικό στάδιο για μια γυναίκα? Θες γιατί αρχίζει και αλλάζει το δέρμα σου? Πάντως σίγουρα αρχίζεις και προσέχεις. 
Κορίτσια, θα σας πω ένα μυστικό και δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη φίλες μου . Όσο πιο μικρή ξεκινήσεις, τόσο λιγότερο θα χρειαστεί να αγχωθείς στο μέλλον.

Special Tips:
1. Ο μεγαλύτερος εχθρός του δέρματος είναι ο ήλιος, γι'αυτό φρόντισε να φοράς αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι.
2. Το ζεστό νερό χαλαρώνει το δέρμα
3.Να επιλέγετε σαπούνια με ουδέτερο ph για να μην δημιουργούν ξηρότητα.
4. Να ξεβάφεστε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε.
5. Κόψτε το κάπνισμα από σήμερα, όχι μόνο γερνάει το δέρμα, το κάνει να φαίνεται και πιο μουντό.
6. Πιείτε όσο περισσότερο νερό μπορείτε

Και αφού βάλουμε σε εφαρμογή τα παραπάνω tips πάμε να δούμε τα όπλα της ομορφιάς για κάθε ηλικία.

Στα 20: 



Αντηλιακό + 24ωρη ενυδατική κρέμα αρκούν. Καλό θα ήταν μια φορά την εβδομάδα να βάζεις λαδάκι αργκαν ή καρύδας γύρω από τα μάτια πριν κοιμηθείς. Καλός καθαρισμός με γαλάκτωμα ή τζελ το βράδυ και τονωτική λοσιόν πριν από την κρέμα για να εισχωρήσουν καλύτερα τα συστατικά στο δέρμα. (Προτεινόμενες μάρκες: l'oreal, la roche posey, κορρες, biotherm)


Στα 30: 


Αντηλιακό + ενυδατική + κρέμα ματιών + ορός seroum για ενυδάτωση. Εφαρμόζεις την παραπάνω διαδικασία απλά πριν την ενυδατική χρησιμοποιείς τον ορό για ενίσχυση. (Προτεινόμενες μάρκες: lancome, clinique, lierac, vichy)


Στα 40:


Αντηλιακό + κρέμα ημέρας+ κρέμα νύχτας+ ορός seroum + κρέμα ματιών + seroum ματιών. Πάλι η ίδια διαδικασία όπως πιο πάνω , μετά τον καθαρισμό του προσώπου και την λοσιόν, βάζεις τον ορό (προσώπου και ματιών) , στη συνέχεια βάζεις την κρέμα (ματιών και προσώπου) και τέλος βάζεις το αντηλιακό για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. (Προτεινόμενες μάρκες: la prairie, estee lauder, channel)
Όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις τις κρέμες, τόσο πιο αργά θα ξεκινήσεις τα botox και άλλες επεμβατικές μεθόδους όπως fractional, μεσοθεραπεία και νήματα.


Επίσης το σημαντικότερο απ'όλα είναι ότι η ηλικία είναι απλοί αριθμοί στον χρόνο, γι'αυτο χαλάρωσε και απόλαυσέ την κάθε στιγμή. Αλώστε το πιο σέξι στοιχείο σου είναι το χαμόγελο σου ,γι'αυτό να χαμογελάς, να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον προσέχεις . Γιατί η κάθε ρυτίδα σου, είναι ένα σημάδι από κάθε χαρά ή λύπη που έχεις περάσει μεγαλώνοντας στον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.