Fashion

22 Νοε 2015

10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) SNAPCHAT

SNAPCHAT
SNAP OUT OF IT

Η νέα μόδα (στην Ελλάδα)  μετά το Instagram και το Dumbsmash λέγεται Snapchat. Το έχεις κατεβάσει, έχεις προσπαθήσει να δεις προς τί όλος ο ντόρος αλλά τίποτα δεν σε έπεισε. Κι όμως υπάρχει λόγος πίσω από αυτή τη μανία και ενδεικτικά θα αναφέρουμε 10 στοιχεία της εφαρμογής που σίγουρα θα σε κάνουν να “κολλήσεις”.


Το 2011, τρείς φοιτητές του Stamford εφυήραν το Snapchat, μια εφαρμογή για αποστολή φωτογραφιών και βίντεο. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή έχεις την δυνατότητα να στείλεις μια φωτογραφία των ενός μέχρι 10 δευτερολέπτων στους Snapchat φίλους σου. Πρόσφατα, η εφαρμογή πρόσθεσε και την επιλογή να φτιάχνεις μια ιστορία φωτογραφιών και βίντεο  την οποία μπορούν να δουν όσες φορές θέλουν οι φίλοι σου άλλα και εσύ μέσα σε 24 ώρες. Η όλη διαδικασία της εξαφάνισης των φωτογραφιών και των βίντεο είναι αυτό που κάνει το Snapchat τόσο διάσημο και διαφέρει με το Instagram και το Facebook. Μετά από ένα ή δέκα δευτερόλεπτα, οτιδήποτε έχεις στείλει έχει διαγραφεί για πάντα (εκτός φυσικά αν προλάβεις να κάνεις screenshot, άλλα προσοχή ο χρήστης της φωτογραφίας που αποθήκευσες θα ενημερωθεί για το screenshot σου, κάτι που το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό- Για αυτό Beware Stalkers ;-) )

Και αν δεν έχεις πειστεί ακόμα ορίστε οι 10 λόγοι για να “κατεβάσεις” την εφαρμογή

1)Μπορείς να αποθανατίζεις την στιγμή πολύ γρήγορα

   2)Φυσικά, η ιδιότητα να μην “επιβιώνει” καμία φωτογραφία για πάντα.
Ας πούμε ότι θες να στείλεις ένα “ύποπτο” 
μήνυμα- no judgment here,been there done that- μπορείς να νιώθεις ασφαλής ότι μέσα σε τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, το μήνυμα σου θα είναι παντοτινά χαμένο και δεν θα γυρίσει να σε “στοιχειώσει”. Εξού και το φαντασματάκι στο εικονίδιο της εφαρμογής.

3)Η δυνατότητα να δημιουργείς μια καθημερινή ιστορία με διάφορα αστεία και έξυπνα θέματα ή απλούστατα μια ιστορία με πολλές πολλές selfie όταν περνάς μια good hair day.


4)Αντίθετα με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου όλοι μπορούν να δούν οτιδήποτε “ποστάρεις” , το Snapchat  σου δίνει την δυνατότητα να στείλεις απευθείας σε συγκεκριμένα άτομα.

5) Ανάλογα με τις προτιμήσεις ασφάλειας και ιδιωτικότητας στην εφαρμογή μπορείς να επιλέξεις ποιοί μπορούν να σου στέλνουν εικόνες και βίντεο και αντιστρόφως.

6) Μπορείς να προσθέσεις διάσημους snap-chatters όπως την “βασίλισσα” του Snapchat, Kylie Jenner και να έχεις μια πρώτη ματιά μέσα από την ζωή τους.

 Kylie Jenner-Kylizzlemynizzl

Justin Bieber- Rickthesizzler


 Rihanna


7) Μπορείς να προωθήσεις με ένα έξυπνο και μοντέρνο τρόπο την επιχείρηση σου.
8) Οι πιο δημιουργικοί χρήστες του Snapchat έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες και αστείες ιστορίες όπως θα δεις παρακάτω. Μπορείς να ζωγραφίσεις.

9) Μπορείς να προσθέσεις φατσούλες emoji με όποιο τρόπο θες



10) Μπορεί το περιεχόμενο των φωτογραφιών και των βίντεο σου να μην είναι και τίποτα το σπουδαίο αλλα το Snapchat προνόησε και για αυτό με διάφορα φίλτρα και έξυπνα κόλπα να εμπλουτίσεις τα “Snaps” σου.



 Και το πιο σημαντικό, είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές εφαρμογές.
  
Ανόητο; ναι. Αστείο; Υπερβολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.